Hotels Khao Sok National Park

Hotels in het Khao Sok National Park

De meeste reizigers maken een meerdaagse jungle tocht in het Khao Sok National Park met overnachting op het meer. We raden iedereen aan om de dag voor deze jungle tour een overnachting te boeken in de hoofdstraat, voor de entree van het park. Op deze manier kun je de volgende ochtend uitgerust en wel beginnen aan de jungle tour. Dit zijn onze favoriete adresjes van het Khao Sok National Park.

Baan Khao Sok Resort Wifi aanwezig 231 Moo6, Klong Sok, Phanom, Suratthani
Perfect voor reizigers met een klein budget. Gelegen aan een rivier, middenin de jungle, vind je basic bungalows. Hoewel het verscholen ligt, ligt het toch aan de centrale hoofdweg. Je kunt er diverse tours boeken, de uiterst vriendelijke familie helpt je graag!
Vanaf € 10 →

Khao Sok Riverside Cottages Wifi aanwezig 230 Moo 6, Klongsok, Phanom, Surathani
Bij Riverside Cottages verblijf je middenin de natuur. Dit vriendelijke resort ligt op een prachtlocatie aan de rivier. Je slaapt in eenvoudige houten cottages, voorzien van ventilator en muskietennet. Het hotel verzorgt uitstekende trips en biedt een gratis shuttle service. Favoriet vanwege de unieke Jungle locatie!
Vanaf € 20 →

Khao Sok Las Orquideas Resort Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig Zwembad aanwezig Kindvriendelijk 343 moo6 T.Klong Sok, A.Phanom, Surat Thani
Khao Sok Las Orquideas Resort ligt op slechts 10 minuutjes van de ingang van nationaal park Khao Sok en op loopafstand van het dorpje met gezellige restaurants. De bungalows zijn voorzien van moderne gemakken, er is een uitstekend restaurant én een zwembad.
Vanaf € 34 →

The Hotel Khao Sok and Spa Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig Zwembad aanwezig Sportschool aanwezig Wellness faciliteiten Kindvriendelijk 265 Moo6 Khaosok National Park, Suratthani
De omgeving (+ zwembad) van dit hotel is fenomenaal. De bungalows zijn wat gedateerd, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door het fijne personeel en de faciliteiten. Ideale verblijfplaats vóór of na je jungletocht. Ook uitermate geschikt voor families met kinderen.
Vanaf € 55 →