Klassieke Route door Thailand Een onvergetelijke reis langs de hoogtepunten van Thailand

ebook Klassieke Route reisgids Tips Thailand

Klassieke Route door Thailand 2018/2019

Een onvergetelijke reis langs de hoogtepunten van Thailand.

Ga het avontuur aan en maak een schitterende reis langs de hoogtepunten van Thailand. Dit ebook bevat een prachtige route én een uitgebreid dag-tot-dagprogramma voor een onvergetelijke reis door Thailand. Beleef het zelf en download de Klassieke Route!

€9,95 – Download nu


Leer Thailand Écht Kennen

Maak kennis met de mooiste bestemmingen en bezienswaardigheden van Thailand. Ontdek de highlights en beleef de reis van je dromen!

Waar begin je met het plannen van een verre reis? Het idee om zelfstandig door Thailand te reizen is natuurlijk erg leuk, maar ook behoorlijk spannend. Want: Welke bestemmingen mag je niet overslaan, wat kun je daar doen en hoe regel je alles?

Met deze Klassieke Route helpen we je op weg en laten we je de mooiste bestemmingen van Thailand zien. Zo kom je op plekken die je anders nooit zou vinden. Download nu de Klassieke Route en stap goed voorbereid en zelfverzekerd in het vliegtuig naar Thailand!

digitale reisgidsen van Tips Thailand - route

Dit is wat je krijgt

Een 46 pagina’s tellend ebook vol:

PRACHTIGE BESTEMMINGEN
De Klassieke Route bevat 29 uitgewerkte reisdagen, compleet met een gedetailleerd dag-tot-dagprogramma dat per dagdeel suggesties geeft voor leuke bezienswaardigheden of activiteiten. We vertellen je precies hoe je van A naar B reist en wat de vervoersopties ter plaatse zijn.

DUIDELIJKHEID
De reisplanning is haalbaar en realistisch en neemt je mee langs de hoogtepunten van Thailand. Het reistempo is precies goed: je hoeft je niet te haasten, maar je slaat ook niets over. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van je reis.

ERVARING
We reizen al vier jaar lang door Thailand en hebben al onze eigen ervaringen gebruikt om dit ebook te maken. Zo delen we onze favoriete slaap- en eetadresjes met je en weet je zeker dat je op de leukste plekjes terechtkomt.

€9,95 – Download nu

Een klein inkijkje

Blader NU door de eerste 20 bladzijdes


Ben je er klaar voor?!

Download nu de Klassieke Route en maak de reis van je dromen. Wij wensen je alvast ontzettend veel lees- en reisplezier!

Veel liefs,

Sander & Mariska

Mariska & Sander

ebook Klassieke Route reisgids Tips Thailand

€9,95 – Download nu

Veilig betalen met iDEAL Veilig betalen met PayPal Veilig betalen met Bancontact/Mister Cash Veilig betalen met SOFORT

Veelgestelde vragen

1. Wat is een ebook?
Een ebook is een digitaal boek dat je kunt openen op je computer, laptop, tablet en smartphone.

2. Kan ik het ebook lezen op mijn e-reader?
Nee, vanwege de grote hoeveelheid afbeeldingen is het ebook niet geschikt voor de e-reader.

3. Hoe groot is het bestand?
Het ebook is opgeslagen als PDF-bestand en is 44,2 MB groot.

4. Kan ik het ebook ook bestellen als gedrukt boek?
Nee, dat is niet mogelijk. Vind je het toch handig om een gedrukte versie te hebben, dan kun je het ebook zelf afdrukken op A4 formaat.

5. Als ik dit ebook koop, ontvang ik dan ook jullie andere ebook?
Nee, ons andere ebook Alles wat je moet weten voor vertrek naar Thailand is los verkrijgbaar voor € 14,95. Indien je beide ebooks aanschaft, ontvang je € 5 korting op je bestelling.

6. Staan er dingen in het ebook die niet op de website staan?
Ja! Alle informatie in het ebook is nieuw en hebben we speciaal voor het ebook geschreven.

7. Hoe kan ik betalen?
Nederlanders kunnen het ebook veilig en gemakkelijk betalen met iDEAL of PayPal. Belgen kunnen afrekenen met Bancontact, PayPal of SOFORT Banking. Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde internetomgeving.

8. Overige vragen
Heb je het ebook gekocht, maar deze niet ontvangen? Of heb je een andere vraag over het ebook? Stuur ons dan een mail naar ebook@tipsthailand.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ook beschikbaar:

Alles wat je moet weten voor vertrek naar Thailand

De Tips Thailand ebooks reisgidsenAlles wat je moet weten voor vertrek naar Thailand is de leukste voorbereiding op jouw reis naar Thailand. Het ebook barst van de praktische tips in de vorm van lijstjes, feitjes en lopende teksten die uit eigen ervaring zijn geschreven. Het ebook is onderverdeeld in 10 handige hoofdstukken en telt maar liefst 98 pagina’s die je al jouw Thailand-vragen beantwoorden. Bestel beide ebooks met € 5 korting!