Bestelinformatie

Bestelinformatie Tips Thailand

LEVERTIJD: op werkdagen vóór 16:00 uur besteld = morgen in huis*

Wij verwerken bestellingen vijf dagen in de week: maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden bezorgd op dinsdag tot en met zaterdag**.

Bestellingen binnen Nederland worden verzonden met PostNL als brievenbuspakje met track & trace. Bestellingen passen door de brievenbus, dus je hoeft hier niet voor thuis te blijven.

Bestellingen naar België worden verzonden met PostNL als pakketpost met track & trace. Omdat de brievenbus formaten in België afwijken, kunnen wij niet garanderen dat het pakket door de brievenbus past.

Onderstaande tabel geeft een indicatie wanneer je de levering kunt verwachten. Je kan de bezorgingstatus van jouw order volgen met de track & trace van de zending die direct na verzending aan je wordt gemaild vanuit Sipack.

Besteld op* Levering op**
Maandag vóór 16:00 uur Dinsdag
Dinsdag vóór 16:00 uur Woensdag
Woensdag vóór 16:00 uur Donderdag
Donderdag vóór 16:00 uur Vrijdag
Vrijdag vóór 16:00 uur Zaterdag**
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

* Voor België hanteren wij een leveringstijd van 2-4 werkdagen.
** Het is in een enkel geval mogelijk dat de bezorging vertraagd kan raken door omstandigheden aan de kant van de vervoerder. Middels de track & trace kun je jouw zending volgen. Zaterdag levering is alleen mogelijk in Nederland, in België wordt alleen op werkdagen geleverd.

VERZENDKOSTEN

Land Kosten
Bestellingen NL € 3,48
Bestellingen BE € 8,70

RETOURNEREN

We hopen natuurlijk dat je blij bent met je bestelling! Mocht het toch tegenvallen, dan mag je de bestelling binnen 14 dagen retourneren. Deze retourperiode gaat in op de dag van ontvangst. Let op: retourneren is op eigen kosten en risico.

Retourneer je bestelling in originele staat (ongelezen) en verpakking naar ons terug. Zodra het pakketje in goede staat retour is ontvangen, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk naar je teruggestort. Hiervan krijg je een bevestiging per e-mail.

Hoe werkt retourneren?
Stuur je bestelling niet zomaar retour, maar meld deze eerst bij ons aan!

Stuur een e-mail naar bestellingen@tipsthailand.nl met je naam, ordernummer en reden van retour. Zodra wij je retour hebben goedgekeurd, krijg je van ons een bevestiging met retouradres. Stuur je pakket zo snel mogelijk naar ons terug.

OVERIGE VRAGEN

Heb je een vraag? Is jouw bestelling beschadigd aangekomen? Of juist helemaal niet aangekomen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we dit voor je kunnen oplossen: bestellingen@tipsthailand.nl.

NU VERKRIJGBAAR!

Alles wat je moet weten voor vertrek naar Thailand
Het gedrukte boek

Het plannen van je reis naar Thailand hoeft niet overweldigend te zijn. In dit boek staat letterlijk alles wat je moet weten voordat je in het vliegtuig stapt.
BESTEL 'M NU →
close-link