Bestelinformatie

Bestelinformatie Tips Thailand

LEVERTIJD: op werkdagen vóór 16:00 uur besteld = morgen in huis*

Wij verwerken bestellingen vijf dagen in de week: maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden bezorgd op dinsdag tot en met zaterdag**.

Bestellingen binnen Nederland worden verzonden met PostNL als brievenbuspakje met track & trace. Bestellingen passen door de brievenbus, dus je hoeft hier niet voor thuis te blijven.

Bestellingen naar België worden verzonden met PostNL als pakketpost met track & trace. Omdat de brievenbus formaten in België afwijken, kunnen wij niet garanderen dat het pakket door de brievenbus past.

Onderstaande tabel geeft een indicatie wanneer je de levering kunt verwachten. Je kan de bezorgingstatus van jouw order volgen met de track & trace van de zending die direct na verzending aan je wordt gemaild vanuit Sipack.

Besteld op*Levering op**
Maandag vóór 16:00 uurDinsdag
Dinsdag vóór 16:00 uurWoensdag
Woensdag vóór 16:00 uurDonderdag
Donderdag vóór 16:00 uurVrijdag
Vrijdag vóór 16:00 uurZaterdag**
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

* Voor België hanteren wij een leveringstijd van 2-4 werkdagen.
** Het is in een enkel geval mogelijk dat de bezorging vertraagd kan raken door omstandigheden aan de kant van de vervoerder. Middels de track & trace kun je jouw zending volgen. Zaterdag levering is alleen mogelijk in Nederland, in België wordt alleen op werkdagen geleverd.

VERZENDKOSTEN

LandKosten
Bestellingen NL€ 3,48
Bestellingen BE€ 8,70

RETOURNEREN

We hopen natuurlijk dat je blij bent met je bestelling! Mocht het toch tegenvallen, dan mag je de bestelling binnen 14 dagen retourneren. Deze retourperiode gaat in op de dag van ontvangst. Let op: retourneren is op eigen kosten en risico.

Retourneer je bestelling in originele staat (ongelezen) en verpakking naar ons terug. Zodra het pakketje in goede staat retour is ontvangen, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk naar je teruggestort. Hiervan krijg je een bevestiging per e-mail.

Hoe werkt retourneren?

  • Stuur het ongelezen boek samen met de pakbon of onder vermelding van het ordernummer in een stevige verpakking met voldoende frankering naar ons terug. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening.
  • Zodra wij het pakketje in goede staat ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag binnen 7 dagen naar je teruggestort.

Stuur je bestelling onder vermelding van het ordernummer retour naar:

Sipack – Tips Thailand
O.v.v. (ordernummer)

De Trompet 1217

1967 DA Heemskerk

Heb je je bestelling gedaan via Bol.com? Dan dien je deze via Bol.com retour te melden en daar de retourprocedure te volgen.

OVERIGE VRAGEN

Heb je een vraag? Is jouw bestelling beschadigd aangekomen? Of juist helemaal niet aangekomen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we dit voor je kunnen oplossen: bestellingen@tipsthailand.nl.