Kortingscode voor Airbnb 2020 | Claim nú € 105 aan reistegoed!

Kortingscode voor Airbnb 2020

Ga je binnenkort op reis en wil je slapen op een unieke locatie? Huur dan een huis of appartement via Airbnb. Zo veel leuker dan een standaard hotelovernachting. Je slaapt namelijk in het huis van een local. Iemand die de omgeving op z’n duimpje kent en jou de leukste tips kunt geven. Claim nú € 25 korting op jouw eerste overnachting!

Klik op onderstaande afbeelding om je kortingscode te activeren. Je krijgt van ons € 25 aan gratis reistegoed voor je eerste overnachting via Airbnb:

link voor airbnb korting van 35 euro

Verdien zelf nóg meer reistegoed!

Je ontvangt € 25 aan gratis reistegoed als je je registreert via deze link. Je ontvangt vervolgens € 20 als je een vriend uitnodigt die ook gaat reizen met Airbnb. Tot slot ontvang je € 65 als jouw vriend verhuurder wordt. Dat loopt al snel op dus!

Inhoud van dit artikel. Klik om naar het antwoord te gaan:

Hoe werkt de code?

Het is heel simpel. Als je de link hebt geopend, klik je op: “Meld je aan om je tegoed te claimen”

Vervolgens meld je je aan via Facebook, Google of via je persoonlijk e-mailadres. Als de gegevens zijn ingevuld, kun je al direct gaan zoeken naar een leuke slaapplek. Vul de datum, locatie en de prijs die je per nacht wilt betalen in. Je krijgt meteen de leukste opties bovenaan in je scherm. En als je een slaapplek wilt reserveren, wordt de korting van € 25 meteen verrekend!

Hoe vaak kun je de kortingscode gebruiken?

Je kunt deze kortingscode eenmalig gebruiken. Maar je kunt ongelimiteerd vrienden, familie en kennissen uitnodigen!

Airbnb korting voor 2020

In ons Airbnb huis in Pai hadden we een tuinvrouw die bananen uit de tuin haalden!

Hoe boek je een overnachting?

Als je de datum, locatie en prijs hebt ingevoerd via het zoekscherm van Airbnb, krijg je een aantal opties. Als je een leuk huis hebt gevonden die aan jouw voorwaarden voldoet, kun je een overnachting aanvragen. De eigenaar van het huis beantwoordt jouw aanvraag meestal binnen 24 uur. Hij moet jouw verzoek goedkeuren.

Om er zeker te zijn van een aangenaam verblijf, raden we aan om de reviews van de eigenaar te checken. Mensen die al eerder in het huis hebben geslapen laten een review achter. Deze kun je allemaal lezen en zó krijg je een goed beeld van de eigenaar en de slaapplek. Zijn er meer dan 10 reviews en zijn ze allemaal lovend met 5-sterren? Dan ben je vrijwel verzekerd van een aangenaam verblijf!

Kortingscode 2019 voor airbnb

Genieten vanaf je eigen balkonnetje!

Onze ervaring met Airbnb

Wij hebben op verschillende plekken in de wereld al gebruikt gemaakt van Airbnb en zijn nog steeds razend enthousiast. Iedere keer als wij naar Thailand gaan, maken we een aantal keer gebruik van Airbnb. Soms voor een paar dagen, soms zelfs voor een paar weken. Net hoe het bevalt.

Maar ook als we een paar dagen naar een bestemming gaan wat dichter bij huis, Maastricht bijvoorbeeld, dan huren we een huisje via Airbnb. Je ontmoet mensen die er echt wonen en goede tips hebben. Je omzeilt de massa en zo kun je je eigen plan trekken. Het is wat ons betreft de leukste manier om te reizen!

Dit was ons toffe huurhuis op Koh Samui!

Leuke Airbnb adresjes in Thailand

Uiteraard kun je onze kortingscode ook buiten Thailand gebruiken. Maar wij runnen een blog over Thailand; daarom geven we je een lijst met vijf toffe en unieke adresjes voor een verblijf in Thailand:

1) U-Boon @ The Treehouse Organic Farm by the river in Ayutthayawww.airbnb.nl/rooms/13706950
2) Riverview/Rimtarn cottage Treehouse in Chiang Maiwww.airbnb.nl/rooms/2771937
3) BangLuang House 2@ in Bangkokwww.airbnb.nl/rooms/988373
4) BB huis op de pier op Koh Changwww.airbnb.nl/rooms/16408291
5) Jungle Hide Away in Paiwww.airbnb.nl/rooms/3713379

Kortingscode voor Airbnb 2020

Wacht dus niet langer met aanmelden en claim jouw kortingscode voor Airbnb zodat ook jij kunt genieten van een prachtig verblijf waar dan ook ter wereld!

Claim jouw € 25 kortingscode!

Genieten van het Airbnb huisje in Pai