Hotels Phetchaburi

Hotels in Phetchaburi

Phetchaburi is een historische stad ten zuiden van Bangkok, gelegen op slechts 2 uur afstand. Het is vooral een bestemming om aapjes te kijken (letterlijk), want de eeuwenoude tempels en paleizen zijn hier door hele troepen ingenomen. Mocht je niet bang zijn voor apen, boek dan een kamer in het centrum. Vanuit hier kun je overal naartoe met de benenwagen. Bij veel guesthouses en hotels kun je ook fietsen huren.


Mayom Hostel Phetchaburi Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig 598/1 Moo 5, Baan Mor, Muang
Dit gloednieuwe hostel is vooral een aanrader voor solo-reizigers – hoewel je ook privé kamers kunt boeken. De trotse eigenaresse, Roong, doet er alles aan om het je naar wens te maken. Huur een fiets en bezoek het Phra Nakhon Khiri Historical Park, wat op 700 meter van dit hostel ligt.
Vanaf € 8 →

Swiss Palazzo Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig 37/4 Moo 9 Khiri Rattaya Road Tambon Thongchai Muang, 76000 Phetchaburi, Thailand
Het Swiss Palazzo Hotel is de allerbeste keuze voor één of twee overnachtingen in deze historische stad. Heerlijke zachte bedden en een ideale locatie. Het ligt namelijk in het centrum en vlakbij alle hoogtepunten van Phetchaburi. Ook kun je hier fantastisch dineren.
Vanaf € 65 →