Hotels Phang Nga

Hotels in Phang Nga

Hoewel Phang Nga een waanzinnig mooie delta voor de deur heeft met eilandjes, mangrove en rotsformaties, verblijven niet veel toeristen in het dorpje zelf – maar komen ze vanuit Phuket of Krabi. Als je de tijd hebt, is verblijven in Phang Nga erg leuk; de sfeer is lokaal en overal zwaaien nieuwsgierige Thaise kinderen naar je, die maar wat benieuwd zijn naar de farangs die hun stadje bezoeken.


Home Phang Nga Guesthouse Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig 12/49 Baan Klang Muang, T.Taichang, Mueang Phang Nga
Het kleinschalige Home Phang Nga Guesthouse in Phang Nga Town is echt een aanrader voor iedereen die in de omgeving van Phang Nga wilt verblijven. De eigenaar Chai en zijn vrouw zijn ontzettend vriendelijk en denken echt met je mee. Ze zijn bereid om alles voor je te regelen en hebben veel kennis van de omgeving. Ideaal dus!
Vanaf € 30 →

Manora Garden Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig 121/3 moo 3, Tambon Noppring, Amphur Muang Phangnga
Midden in de natuur van Phang Nga vind je Manora Garden, dat gerund wordt door de allervriendelijkste Gerard (uit Nederland) en zijn vrouw Nui. De huisjes zijn comfortabel en staan tussen de rubberbomen. Ze hebben veel kennis van de omgeving en helpen je graag met eventuele tours of uitstapjes die je wilt maken. Een mooie plek om kennis te maken met het lokale leven en de natuur.
Vanaf € 13 →