Hotels Khao Yai National Park

Hotels in Khao Yai National Park

Het Khao Yai National Park is het oudste park van heel Thailand en geeft je de kans om wildlife – zoals wilde olifanten – te spotten. Ook ligt het Khao Yai National Park vlakbij Bangkok waardoor je er gemakkelijk naartoe kunt reizen. Voordat de jungle tour in het Khao Yai National Park begint, raden we aan om in Pak Chong te verblijven. Dat is een stadje iets ten noorden van de ingang van het park. En dit zijn onze favoriete adresjes!


Bobby’s Apartments Wifi aanwezig 291/6 Moo 18 Mittapab Rd, Pak Chong
Bobby’s Apartments is de #1 keuze voor reizigers met een budget. De kamers zijn basic maar schoon, het eten is geweldig en de jungle tours zijn goed georganiseerd en laten je de mooiste plekjes van het Khao Yai National Park zien. Aanrader!
Vanaf € 8 →

Triple P Home Resort Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig Zwembad aanwezig 419 Moo 19, Non Aree Village, Pak Chong, Nakhon Ratchasima
Het Triple P Home Resort biedt prachtige, moderne bungalows aan tegen een scherpe prijs. Het resort heeft namelijk alles te bieden wat je zoekt na een lange dag in het Khao Yai National Park. Wat dacht je van een frisse duik in het zwembad?
Vanaf € 35 →


Le Monte Khao Yai Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig Zwembad aanwezig 882 Moo 5 Musee Thanarat Rd., Pakchong, Nakohon Ratchasima, 30130 Mu Si
Een compleet nieuw hotel iets te noorden van de ingang van het Khao Yai National Park. De ideale uitvalsbasis voor reizigers die van luxe en comfort houden, maar ook het park willen bezoeken. Tours kun je ook bij de receptie boeken.
Vanaf € 76 →