Hotels Chiang Rai


Hotels in Chiang Rai

In Chiang Rai vind je vooral veel schattige guesthouses, geschilderd in de meest zoete kleuren – iets wat op-en-top Thais is. Omdat het toerisme erg kleinschalig is in Chiang Rai, spreken de gezinnen die de guesthouses runnen niet zo goed Engels. En dat is toch een beetje onhandig, omdat de bezienswaardigheden zich niet direct in het centrum bevinden en je afhankelijk bent van tours. Bij de onderstaande guesthouses wordt er wél Engels gesproken, en geven ze je graag advies en tips over wat je in de omgeving kunt doen en zien.


Na Rak O ResortWifi aanwezig Airconditioning aanwezig Sanpanard Soi 2/1, Muang District Chiang Rai
Het Na Rak O Resort is het allerleukste guesthouse van Chiang Rai. De smaakvolle, kleurrijke inrichting van het gebouw en de kamers toveren meteen een glimlach op je gezicht. Het guesthouse ligt op 5 minuten lopen van het busstation en de avondmarkt. Een ideaal en comfortabel verblijf gegarandeerd!
Vanaf € 16 →

Baan Jaru Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig 1003 Chet Yot Road,T. Vieng, A.Muang
In het hart van Chiang Rai vind je het knusse Baan Jaru, een familiebedrijfje dat met veel liefde wordt gerund. De kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, wifi en een flatscreen TV. De familie kent alle highlights van Chiang Rai en helpt je dolgraag met het plannen van je reis. Een welverdiende aanrader!
Vanaf € 20 →


Bambuh Boutique Homestay Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig Zwembad aanwezig Kindvriendelijk 82 Moo Tambon Nanglae A. Muang Chiang Rai
Verblijf in luxe met uitzicht op een groen, bergachtig landschap. Bij Bambuh Boutique voel je je echt thuis en het Nederlands-Thaise stel doet er alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vervoer en activiteiten zijn zo geregeld.
Vanaf € 26 →