Rondreizen Thailand

Rondreizen Thailand

Thailand is één van de meest populaire vakantielanden ter wereld. Niet zo gek natuurlijk, want Thailand heeft werkelijk alles te bieden wat je maar wenst. Van de oneindige witte zandstranden in het zuiden tot aan het bergachtige, culturele noorden. En wat te denken van de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Thailand is een land om van te houden; waar wij van houden!

Op Tips Thailand vind je honderden tips en bestemmingen om in de reissfeer te komen en je eigen reis compleet samen te stellen. Maar we snappen ook dat het zelf samenstellen van een verre reis niet voor iedereen is. Misschien ben jij juist op zoek naar een onbezorgde vakantie, waarbij vervoer, route en accommodatie voor je is geregeld.

Vrijheid op reis

Wij staan voor vrijheid; voor het samenstellen van je eigen reis waarbij je op plekken komt die buiten de toeristische paden liggen. Waarbij je strandjes ontdekt die helemaal leeg zijn en bezienswaardigheden ervaart zonder busladingen vol toeristen.

Daarom bevelen wij géén groepsreizen aan waarbij je in een overvolle bus van locatie A naar B wordt gereden.

Wij staan voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Reizen gaat niet om het afstrepen van plekken of hoogtepunten, maar om de ervaring.

Mariska Pai Zon

Individuele rondreis op maat

We hebben lang gezocht naar een organisatie die deze overtuiging met ons deelt. Waarbij je de vrijheid hebt om je eigen keuzes en wensen in je reisplan te verwerken.

De reisspecialisten van 333TRAVEL zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het organiseren van individuele, verre reizen op maat. Ze gaan niet voor het standaard aanbod, maar kiezen voor sfeervolle en kleinschalige hotels, verrassende tours in combinatie met duurzaam toerisme.

Je krijgt hier advies van reisliefhebbers die Thailand door en door kennen. En die aan de hand van jouw wensen een droomreis op maat kunnen samenstellen!

Grand Tour Zuid Thailand – 18 dagen

Een voorbeeld van een waanzinnig mooie en authentieke rondreis is de Grand Tour Zuid-Thailand van 333TRAVEL.

Een rondreis dwars door het authentieke zuiden, met de schilderachtige Golf van Thailand aan je ene hand en de spectaculaire Andamanse Zee aan de andere kant. Het leuke aan deze reis is dat je óók het traditionele Thailand gaat ontdekken. Het deel dat nog weinig beïnvloed is door het toerisme en de moderne beschaving. Van groene rijstvelden tot ruige jungle en alles daar tussenin.

Je bezoekt authentieke marktjes, dorpjes, komt bij de mensen thuis, bezoekt een schooltje en maakt het leven van dichtbij mee waarbij de glimlach van de Thai centraal staat.

Hoogtepunten van deze reis:

  • De magische Khao Luang Cave in Petchaburi.
  • Het mooiste natuurpark van Thailand (Khao Sok National Park).
  • De authentieke drijvende markt in Amphawa.
  • De idyllische kust met goudgele stranden en indrukwekkende karstrotsen van de provincie Krabi.
  • Bezoek aan Thaise familie en school.

Deze reis spreekt ons aan omdat je deels buiten de gebaande paden reist, bij de mensen thuiskomt en je zo een prachtig beeld krijgt van de diversiteit van Thailand. Een mooiere reis door het zuiden van Thailand kun je je niet wensen!

Khao Sok Kayak

Je boekt deze individuele rondreis inclusief:

Retourvlucht Amsterdam – Bangkok.
Zeer comfortabele hotelovernachtingen met ontbijt.
Alle transfers per minibus, lokale trein en vliegtuig.
Verblijf en activiteiten in het Khao Sok National Park.
Reisinformatie bij uw reisbescheiden.

Prijs per persoon v.a. € 1.539

Goed om te weten

Wij raden alleen producten en diensten aan waar wij voor 100% achter staan. Voor het maken van deze pagina hebben wij géén vergoeding o.i.d. ontvangen. Deze pagina is puur tot stand gekomen naar aanleiding van de vele mails die we hebben ontvangen met vragen over rondreizen.

Wel willen we je laten weten dat alle uitgaande links in dit artikel ‘affiliate links’ zijn. Wanneer jij via een van deze links een rondreis boekt, ontvangen wij een kleine commissie. De verdiensten gebruiken wij om Tips Thailand te blijven updaten met artikelen en informatie over Thailand. Je betaalt hier overigens niets extra’s voor!

Mocht je nog vragen hebben over deze rondreis of 333TRAVEL, dan kun je ons altijd mailen!

– Sander & Mariska

Mariska & Sander