Hotels Sukhothai

Hotels in Sukhothai

De mooiste tempels van Thailand vind je in het historische park van Sukhothai, een stad gelegen in het noorden van Thailand. Je kunt het beste slapen in de oude stad, zodat je makkelijk op de fiets kunt slappen en direct kunt genieten van al deze prachtige tempels. Er is ook een nieuw stadsdeel met goede hotels, maar dat ligt 14 kilometer verderop.


Thai Thai Sukhothai Guesthouse Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig 95/8 Old City, Amphoe Muang
Authentieke Thaise houten bungalows met moderne inrichting op loopafstand van het historische park in de oude stad. Vriendelijk personeel en van alle gemakken voorzien. Er is werkelijk niets aan te merken en onze #1 aanbeveling om te overnachting in Sukhothai!
Vanaf € 26 →

Legendha Sukhothai Hotel Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig Zwembad aanwezig Kindvriendelijk 24 Moo 3, T. Muangkao, Amphoe Muang
Wil je letterlijk baden in luxe dan is het Legendha Sukhothai Hotel de perfecte keuze. Vooral wanneer je met kinderen reist. Extra bedden zijn beschikbaar, je hebt een groot en overzichtelijk zwembad, fietsen zijn te huur, het ontbijt is inclusief en nog vele extra’s.
Vanaf € 61 →