Hotels Koh Lipe

Hotels op Koh Lipe

Ondanks de afgelegen ligging (22 uur met trein en bus vanuit Bangkok), is het eiland Koh Lipe de laatste jaren ontzettend populair geworden. En dat is ook niet zo gek – want het eiland is een beauty: palmbomen, helderblauw water en zand zó wit dat je een zonnebril nodig hebt. Pattaya Beach is het meest ontwikkelde strand van het eiland, met veel strandtentjes en restaurants. Voor een wat meer relaxte sfeer moet je aan de oostkant zijn, dat wat minder bebouwd is en waar je niet ver de zee in hoeft te gaan om koraal en visjes te zien.


Gypsy Resort Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig Kindvriendelijk A. Langu Satun Koh Lipe 91110
Dit is één van onze favoriete budgetplekken op het eiland. Heel veel sfeer, mooie tuin, fijne bungalows en een hele scherpe prijs. Het is gelegen aan Sunrise Beach; een toplocatie dus. Ze hebben verschillende bungalows van basic tot familie bungalows.
Vanaf € 21 →

Ricci House Resort Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig Kindvriendelijk 280 Moo 7 Koh Lipe 91000
Hier vind je heerlijke bungalows op 5 minuutjes loopafstand van zowel Sunset Beach en Pattaya Beach. De bungalows zijn schoon, betaalbaar en zeer comfortabel. Ze beschikken ook over ruime familie-bungalows. Dikke vette aanrader!
Vanaf € 43 →


Wapi Resort Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig Kindvriendelijk 280 Moo 7 Koh Lipe 91000
Het Wapi Resort op Koh Lipe is echt een pareltje. Direct gelegen aan Sunrise Beach heeft dit alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke strandvakantie. Je loopt je bungalow uit en je staat op het strand. De bungalows die overigens van alle gemakken voorzien zijn. Topplek!
Vanaf € 54 →

Serendipity Beach Resort Koh Lipe Wifi aanwezig Airconditioning aanwezig Zwembad aanwezig Sportschool aanwezig Wellness faciliteiten Kindvriendelijk 1154 Moo 2 Tambol Paknam Ampur La-ngu
Baas boven baas want het Serendipity Beach Resort op Koh Lipe is één van de meest luxueuze resorts van dit eiland. Dát in combinatie met een waanzinnig uitzicht en privé strand, maakt het tot een uniek verblijf die je nooit meer zult vergeten. Het is elke euro waard!
Vanaf € 135 →